Prvňáčky a jejich rodiče přivítají ve vestibulu školy žáci 9. ročníku a odvedou je do učebny 1. třídy. Poté se v 8.00 hodin účastní slavnostního zahájení v tělocvičně školy. Po jeho ukončení odcházejí prvňáčci s rodiči zpět do učebny 1. třídy, ve které jim budou poskytnuty další informace. Předpokládaný konec prvního dne bude přibližně v  9.00 – 9.30 hodin. Děti si s sebou přinesou aktovku a přezůvky.

Provoz školní družiny pro žáky I. stupně bude již tento den do 15.15 hodin.  Obědy ve školní jídelně se podávají v 9.30 hodin.

Od úterý 3. 9. do pátku 6. 9. bude výuka v 1. třídě zkrácena, část je věnována třídnické práci a vzájemnému poznávání dětí v hravých činnostech. Od 11.30 si mohou rodiče své děti vyzvednout. Ostatní děti odcházejí na oběd, do družiny, či domů. Od pondělí 9. 9. bude vyučování podle rozvrhu – denně do 11.30 hodin.

V případě zájmu o školní obědy je třeba přihlásit žáka u vedoucí školní jídelny p. Vajčnerové (kontakt je na webových stránkách školy), která podá bližší informace o systému objednávání obědů i platbě.